enjoy it...kalau tak suka klik je button yg hujung...

Thursday, 14 July 2011

cerita kami..

asSalam^^
kat sini saya nak berkongsi sikit tentang kami satu kelas ni...
macam-macam ragam kami ada..
ada yang kiyut,,ada yg sem,,ada yang chubby,,ada yang segak,,ada yang smart..
banyak lagi la..
kalau nak tau kena laa berkenalan dulu...

cikgu kelas kami nama PUAN RANIZAH BINTI ALI..
mengajar sains..
cun tu..
dia ajar pun faham ja...
kira okey la jugak..
kelas kami dihuni oleh 24 orang pelajar..
9 putera dan 15 puteri..

kita mula kan sesi perkenalan kita dengan pelajar lelaki di barisan hadapan..
BADRUL HISYAM nama diberi..
panggil badrul...
merangkap ketua kelas kami..
MUHAMMAD AMRI pulak suka sangat tidur dalam kelas..
mungkim mengantuk sebab selalu stay up malam-malam untuk study kut...
ramai yang panggil dia muru....
hehehhe...
disebelah dia pulak MOHD SYAKIR....
nama manja b0o...
merangkap bendahari lelaki kelas ni...
kat barisan tengah pulak hujung sebelah tingkap nama nya KHAIRIL ANWAR...
nama gelaran kerey...
dia ni budak berulang....
kalau nak pesan @#*$#,,boleh kt dia la......
heheheheee....
di sebelah dia nama MUHD SIDQI...
orang panggil d-qi..
daripada nama nya pun kita boleh agak yang dia ni perangai elok kan??
boleh la...not to0 bad..
tapi kadang-kadang kalau angin dia kureng sikit ada laa yang nak kena...
kena pa???sendiri mau fikir arr.....
sebelah dia pulak nama NADMI SHAFRE...
fulamak!!sedap nya nama.....pnjam boleh??
tapi nama manja dia chan...
hahh.....pendiam lah tersangat-sangat pendiam..
nak dengar suara pun susah sangat...
baik..rajin..suka nya...
tapi watch out..!!dah berpunya..........
heheheh...
okey kita sambung dengan barisan belakang sekali....
dekat hujung tepi tingkap nama WAN MUHD KAMALUDDIN..
pnjg nya nama....disingkatkn jadi wan ja....
dia ni muka dia not t0o bad....
masok dalam kategori hensem laa....
(jgn perasan yepp..!!)
nak kata pendiam pun tak jugak...
kadang-kadang bila masok m0od lepak dia tak join sangat.....
susah nak describe dia ni....
ahahh...kt sbelah dia ABDUL AZIM....
kami pakat panggil dia azim@ajim..
h0h0h0oo.....jgn buat main la...
dia ni MPP oo00......
dah nama mpp mesti bertanggungjawab an??
hisy tak tau la......
ya la kut......heheheh....
and the last one,,
MUHAMMAD AKRAM....
nama pnggilan dia arm@datuk arm...
datuk kelas kami.....
sebab pa panggil datuk??saya pun tak tau....
muka ala-ala kacukan cina-melayu..
mata sepet dengan spek gaya oldschool dia tu...
tapi boleh tahan la sem dia tu....not t0o bad...
(jangan perasan yepp..!!)

okey,,dah selesai dengan lelaki...
kita sambung yang perempuan pulak....
kalau tadi kita mula dari depan,,
yang ni kita mula dari belakang pulak....

belakang sekali nama dia SYAZWANI ATIQAH...
boleh panggil one_knee@tiq.....
nak kata diam jauh sekali sebab sangat-sangat lah hingaq.....
talking non-stop....24 hours....
jenoh nak dengaq dia cakap......
kita sambung pulak dengan yang disebelah....
nama diebri oleh ustaz razak ialah ASMA AMATULLAH....
just call her asma....
kadang-kadang ada jugak yang panggil ririe...
kenapa ririe??saya pun xtaw kenapa....heheheh...
orangnya rajin yang teramat sangat....
sampai orang disebelah yang pemalas tu asyik jeling-menjeling ja.....
dia baru pindah dari maktab mahmud alor star bulan februari dulu...
hehehe...
next,,,yang di hujung sebelah pintu nama nya NUR WAHIDA...
anak ustaz talib ni orang panggil ieda@mat doun....
hehehhehe......
orang nya cun...boleh tahan la......
taranum dia perghhh....
sedap kut....
tilawah sampai peringkat negeri beb........
dibarisan depan depa ni nama FARISYA ADILLA....
sedapnya nama....
tapi panggilan nya farito..
mksud pa tuh??saya pun xtw.....dh tuan punya badan suka....panggil ja la....
yang ni pun rajin jugak...
tanya ja la kerja pa tak siap..jawapan dia mesti 'siap dah'.....
sebelah dia kawan baik dia sehati sejiwa...
NUR SYAZWANI....
just call her waniey.....
non identical twin kepada SYAZWANI ATIQAH....
kenapa non identical???
sebab muka tak sama tapi nama sama.....
hehheheehheeh....
sangat-sangat pro add math.....
mesti score punya lah add math dia ni.....
jealous I......
line yang sama sebelah farisya pulak nama NUR NAJIHAH...
sangat pemalu....
pembersih sangat orang nya.......
kalau sapa yang didapati meyemak kan meja dia...
hehhh.....nahas la......
sebelah dia tepi tingkap nama FAUZIAH...
nama manja OGY...
bkn ogy ahmad daud tapi ogy yahaya...
heheheh......
orang nya berseni..... suka melukis....dan lukisan dia sangat-sangat lah cantik...
i like it.....
kat depan pulak nama NOR MASMIRA....
ada nama panggilan yang sangat unik...
MOREy...
sebab pa panggil morey??saya pun tak taw.....
dia ni jangan kacau...dah berpunya...
(nanti chan mengamuk baru taw...)
sangat pro akaun....
mesti nanti jadi akauntan terkenal ni......
sebelah dia pulak RUHANA namanya....
panggil ana jekk...kadang-kadang boleh jugak panggil IMAN..
pandai sangat-sangat....
PMR lepas dpt staright A's tuh.....
pindah mai kelas akaun sebab kata nya minat dengan akaun....
sebelah dia nama ALYA ILYANA....
nama manja lily....
comel,,chubby......
mulut nya boleh tahan jugak bising...
ada ja yang tak kena.......
ahahhh.....next,,
NURUL IZZATI.....jat ke_on nama panggilan...
merangkap setiausaha terhormat kelas kami.....
orang nya hitam manis....tapi cun.....
bak kata orang tua-tua..
hitam-hitam si tampok manggis,,lagi hitam lagi manis...
hehehehhehe....
depan jat ALIYA SALWANI....
just call her shal....
sangat comel....putih gebu....
tapi watch out..!!
dah berpunya ni......jangan main-main......
dia ni penolong ketua kami....
atlet rumah merah ni......
kat sebelah dia NUR NAJIHAH...
nama sama macam najihah kat belakang....
ahahhh....nama manja dia sangat unik....
NENEK....
dia sendiri suka orang panggil dia nenek...
kulit dia putih sangat.....macam albino pun ada.....
sangat pro dalam bahasa arab.....
okey...tangan pun dah lenguh menaip....
kita sambung dengan yang ke-13.....
SURI NUR 'ASMA.......
kami panggil suri....
pak lawak laa dia ni...
suka sangat loyaq buruk......
budak barui dari SMK Khir Johari,Sungai Petani....
pindah mai sini sebab nak belajar bahasa arab....
maklum la....sekolah KJ tak dak arab f4...
kalau nak jygak kena belajaq sendiri la...
and the last one....
depan,,hujung,,tepi tingkap,,dekat pintu...
budak berulang....same like kerey...
NORAYUZIE SUFINA....
sedap nya nama...
pendiam sangat-sangat.....
baik pun baik.....
pandai pun pandai.....
rajin pun rajin...
panggil ayuzi@ayu....

hahhh....dah selesai 24 orang....
lenguh tangan si penaip ni....
okey...
next post....
kita cerita pasal lain pulak ehh.....
cekid0ut....

AsSalam.....
^^

No comments:

Post a Comment