enjoy it...kalau tak suka klik je button yg hujung...

Friday, 15 July 2011

saja syok-syok =.=

hmm....
pejam celik,,pejam celik,,pejam tak celik-celik..
dah habis suda cuti 3hari....
hari ni,,petang ni,,semua budak SMKAS termasuk lah student 4AR dah nak balik asrama....
mula lah kehidupan yang sangat sibuk dan penuh dengan aktiviti yang berfaedah...
daripada duduk rumah menghadap fb,,blog,,games,,
baik la balik asrama......
ada jugak faedah nya.....
ahahh....esok 17 julai kan??
tarikh keramat ni...
selain daripada ujian untuk student form3 & form 5,,
ada lagi satu event la...
esok birthday budak kelas ni...
sapa erk???
hurm.....
mai nak habaq.....
MUHD SIDQI BIN DIN...a.k.a. d-qi....
happy birthday yea d-qi..
may Allah bless you....
lepas d-qi,,18 julai birthday BADRUL HISHAM pulak...
class monitar kami la....
happy birthday jugak....
and tak lupa juga kepada ASMA AMATULLAH,,.
pada 27 julai nanti birthday dia pulak....
tapi lambat lagi l0rh..
tak pa...wish siap-siap..takut lupa......
buat yang dah terlepas...
jangan sedih-sedih...
kepada SYAZWANI ATIQAH...
happy belated birthday...
dah seminggu berlalu....
7 julai hari tuh.....
hisy ramai jugak birthday bulan julai ni....
kalau ikut carta kan memang bulan julai paling ramai.....
empat orang ja pun....
ni yang kena celebrate sekali ni....
baru gempak.......
tak pa..kalau ada rezeki kita buat....
tak pun kita tunda buat hujung tahun ni sekali semua terus....
tapi rugi pulak la yang birthday bulan november & disember..
arhh apa-apa ja la....
cInCai........

AsSalam.....
jumpa lagi di waktu yang senang......
happy birthday to me...
eh silap...
happy birthday to us....
heheheeeeee....

cekid0ut.......


No comments:

Post a Comment